Nya Roslagsmarschen

Norrtälje

Den 16 september är det dags för tredje upplagan av Nya Roslagsmarschen. Detta vandringsevent på Roslagsleden passar både den vanlige motionären och den som söker en tuffare utmaning. Du väljer själv om du vill gå en, två eller tre mil. Oavsett längd utlovas en social naturupplevelse!


Roslagsmarschens koncept gör det enkelt att komma ut på vandring. Varje år utses ett nav där vandringen både börjar och slutar. Från navet/utgångspunkten skjutsas alla deltagare ut till vald sträckas startpunkt och vandrar tillbaka för målgång. Längs med leden dukar vi upp med lunch och fika så ryggsäcken kan packas lätt. Efter avklarad vandring är det målfest med musik och minimässa och den som vill prata med andra vandrare om dagens bedrifter över god bit mat följer med på kvällens marschmiddag. Så ta med dig vännerna, familjen och kollegorna och häng med! 


Information om Nya Roslagsmarschen 2017


I år har vandringen sin utgångspunkt och målgång i Norrtälje, och sträckningen går i sin helhet från Råda via Roslagsbro till Norrtälje. En nyhet är att sträckorna har olika starttid vilket gör att målgången blir mer samlad. 


Notera! Ursprungligen skulle 2017 års marsch utgå söderifrån och passera Länna, Penningby men då det blivit ett uppehåll i leden en bit av den sträckan har arrangemanget fått flytta. 


Sträckning

Hela sträckan går från Södra Råda via Söderbykarl, Roslagsbro, Färsna med målgång i centrala Norrtälje. 


3 mil: Södra Råda. 2 mil: Brölunda/Söderbykarl. 1 mil: Gräfsta.


OBS! Etapperna är cirka 1, 2 och 3 mil långa. De kan variera ett par kilometer både uppåt och nedåt.


Starttider
Samling och registrering vid Norrtälje turistbyrå på Lilla Brogatan 3 i centrala Norrtälje. Varje startgrupp åker gemensamt i buss till respektive sträckas startpunkt, varifrån alla vandrar tillbaka till Norrtälje för målgång.

3 mil 
8:00 - 8:30 samling och registrering. 8:30 avgår buss från Norrtälje.

2 mil
9:30 - 10:00 samling och registrering. 10:00 avgår buss från Norrtälje.

1 mil
11:00-11:30 samling och registrering. 11:30 avgår buss från Norrtälje.


Bagageförvaring och ombyte: Du kan förvara packning på Norrtälje turistbyrå under dagen. Efter vandringen kan du duscha och byta om på Nordic Wellness. 


"Marschmiddag"  - den som önskar sammanstrålar för mingel och sedan en bit mat på Restaurang Åtellet efter vandringen.En  2-rätters marschmeny kostar 250 kr och barnmeny kostar 150 kr . Minglet börjar kl. 17:00 och middagen kl. 18:00. Middagbiljett köper du enklast i samband med att du anmäler dig till Nya Roslagsmarschen. 


I samband med Roslagsmarschen finns även möjlighet att boka boende med en eller flera övernattningar i Norrtälje med omnejd.


ANMÄLAN
Välj längd på sträckan du vill gå och anmäl dig online, på någon av Visit Roslagens turistbyråer eller bokningstelefon 0767 - 650 660. 

Anmälningsavgift: Ordinarie pris 350 kr per person, under 15 år 200 kr. Barn under 10 år går gratis utan nummerlapp och T-shirt (önskar ni detta så anmäl i ordinarie barnklassen även om barnet är yngre än 10 år)

Priset inkluderar T-shirt, buss till start, lättare mat och fika under vandringen. 


När du anmäler dig till marschen kan du även köpa Roslagsledenkartan till halva priset (75 kr, ordinarie pris 149 kr). 

Rabatt vid gruppbokning: Vid anmälan av 8 personer eller fler samtidigt är biljettpriset per person 295 kr för vuxna och 145 kr för barn (10-15 år).

Boka här!


Tänk på: Att ta med dig fungerande mobiltelefon, egen vätska, komplettarande mat samt en kåsa/kopp att dricka varma drycker ur.

OBS! Den som vill börja vandra direkt vid startpunkten (inte åka buss från Norrtälje) måste registrera sig och hämta nummerlapp hos Visit Roslagen i Norrtälje torsdag-fredag den 14-15/9.


Utlottning av priser: Bland alla de som deltar har vi en utlottning av fina priser och presentkort från våra sponsorer och samarbetspartners. Vinnarna meddelas vid målgång och under minglet.


Kompletterande information: Några dagar innan den 16 september får alla som anmält sig till marschen ett PM med mer detaljerad information till den mejladress som angavs vid anmälan. Observera att den som anmäler flera personer ansvarar för att vidarebefodra information och PM till övriga deltagare.


PM:et kommer även publiceras här på sidan, så håll koll! 


Antalet platser är begränsat så vänta inte för länge med din anmälan.

I mån av plats är sista anmälningsdag den 11 september.
 
VARMT VÄLKOMMEN TILL NYA ROSLAGSMARSCHEN 2017! 

Detaljerad information om årets vandring samt länk till anmälan hittar du här. 

Välkommen! 

Boka

Kontaktinformation

Visit Roslagen AB
Lilla Brogatan 3B
76130 Norrtälje
Telefon: 0767-650660

Arrangör: Visit Roslagen

E-post: info@visitroslagen.se
Hemsida: http://www.roslagen.se

Fakta

Nya Roslagsmarschen anordnas av destinationsbolaget Visit Roslagen i samarbete med Föreningen Nya Roslagsmarschen. 

 För mer specifik information om årets vandring samt anmälan klicka här!